Romanian Translations
| eTranslator | e-Client

Clienţii noştri

Toate acţiunile noastre se concentrează pe un singur lucru: satisfacţia ta.
 
Scopul nostru este de a facilita relaţiile tale de afaceri şi de a oferi un plus de siguranţă. Reuşim aceasta pentru că:
înţelegem de ce ai nevoie şi îţi punem la dispoziţie soluţii integrate pe termen lung
promovăm un mediu de lucru interactiv şi transparent, care îţi permite să ne comunici în mod deschis nevoile şi aşteptările tale
ne îmbunătăţim permanent procesele operaţionale şi folosim cele mai recente tehnologii
Ne-am specializat în furnizarea de soluţii lingvistice personalizate pentru companiile orientate către pieţele est-europene.

Bancpost

"Serious Business a fost şi este principalul furnizor de servicii de traducere al Bancpost România. Am început colaborarea în anul 2003 şi putem afirma cu tărie că Serious Business îşi merită numele din toate punctele de vedere."
Pentru Bancpost, membră a Grupului EFG Eurobank, am conceput o soluţie personalizată, care are la bază o echipă de traducători disponibili în orice moment, glosare şi memorii de traducere dedicate, precum şi instrumente speciale pentru optimizarea costurilor de traducere.

Honeywell

"În ultimii ani, am apelat la Serious Business pentru servicii de localizare şi tipărire a cataloagelor necesare companiilor din cadrul grupului nostru. Îi recomandăm în special pentru asiduitatea echipei şi calitatea serviciilor."
În prezent, asigurăm servicii de traducere, prelucrare grafică şi tipărire pentru Honeywell România. Pe parcursul colaborării noastre am construit o reală experienţă în traducerile pe domeniul electric, astfel încât putem spune că garantăm o formă şi un conţinut impecabile pentru toate cataloagele Honeywell.

Dr. Oetker

"Suntem foarte mulţumiţi de serviciile Serious Business şi vom conta pe ajutorul vostru în continuare. Apreciem rapiditatea şi profesionalismul cu care ne-aţi obişnuit în toate proiectele noastre de traduceri, dar şi flexibilitatea sistemului de lucru şi atenţia acordată fiecărei cereri."
Pe parcursul anilor am lucrat pentru diverse departamente din cadrul Dr. Oetker. În tot acest timp, am acoperit domenii de traducere variate, de la cel juridic la cel comercial şi tehnic, furnizând de fiecare dată soluţii lingvistice avantajoase.
Lucrezi într-o companie multinaţională? Suntem aici ca să îţi asigurăm cele mai bune servicii de traduceri.
Solicită acum o ofertă personalizată

ISO 9001:2015

Sistemul nostru de management al calităţii este certificat conform ISO 9001 încă din anul 2006. Îmbunătăţim permanent serviciile noastre pentru a oferi mai multă siguranţă companiei tale. Număr certificat de calitate: SRAC RO-3524, valabil până la data de 25 octombrie 2023.

ISO 27001:2017

Pandemia ne-a schimbat radical tuturor comportamentul profesional. Pentru o comunicare mai sigură cu clienții, furnizorii și angajații noștri am implementat un sistem de management al securității informațiilor certificat conform ISO 27001:2017. Număr certificat: SRAC RO-354, valabil până la data de 16 decembrie 2023.